maandag 26 augustus 2013

Verbazingwekkende Grot Hotels

Verbazingwekkende Grot Hotels

Ondergrondse Hotels zijn niks nieuws meer anno 2013. Over de hele wereld kunnen reizigers een unieke ervaring opdoen in een ondergronds hotel. Het brengt de mensen dichter bij de natuur en ze krijgen in sommige gevallen te maken met een stukje prehistorie. De temperaturen in een ondergronds hotel zijn heerlijk koel in de zomer en warm in de winter.


Sextantio Le Grotte della Civita in Matera Italie
Dit hotel ligt in de Sassi van Matera, een facinerend complex van rotsen, spelonken en grotten in Zuid Italie. Dit complex ligt prachtig in het landschap en het gehele hotel is op de rotsen gebouwd.

Er zijn 18 unieke kamers die onlangs gerenoveerd zijn en de meubels zijn gemaakt van antiek hout, er ligt handgemaakt beddengoed op je bed en de ruimtes zijn verlicht met kaarslicht.

De kamers die verbonden zijn hebben uitzicht op terrassen. De kamers hebben geen koelkast en televisies zoals je dat gewend bent, maar het avontuur is gegarandeerd.




Gamirasu Cave Hotel in Ayvali Turkije



Dit grot hotel bestaat uit een aantal grot woningen. het ligt in het hart van de Turks regio Cappadocië. Het is een modern hotel en een Byzantijnse kapel maakt deel uit van het hotel. Sommige kamers lijken op monniken cellen terwijl andere kamers de echte Turkse luxe hebben. Een 7 kilometer lang wandelpad ligt voor de deur van het hotel en leidt je uiteindelijk tot een schilderachtige beek.



Beckham Creek Cave Lodge Parthenon Arkansas



Dit grot hotel werd gebouwd door een rijke zakenman van Colorado. De lodge is gebouwd voor bruiloften. partijen en reunies. de vijf slaapkamers liggen in een ondergrondse kalkstenen grot die mensen dichter bij de natuur brengt. het hotel verstrekt wel moderne faciliteiten zoals jacuzzi´s, speelkamer en een gastronomische keuken. De romantiek zoekende koppels kunnen ook de Honeymoon suite boeken.


Saia Silver Mine Hotel in Sala Zweden



Dit prachtige hotel herbergt de diepste hotelkamers ter wereld. met een lift ga je 500 meter onder de grond naar een kamer met een tweepersoons bed met zilveren meubels ene en champagne plateau. Ook ontbijt wordt r geserveerd, er is mobiele telefoon aanwezig en ook muziek galmt er door de grotten.


Cuaves El Abanico Granada Spanje



In de omgeving van Granada in Sacramonte in Spanje liggen de rustieke grot woningen met allerlei moderne voorzieningen. Het hotel ligt dicht bij een historisch museum, het Alambra. Vlakbij het grot hotel liggen ook flamenco bars die je kan bereiken door geplaveide straatjes met wit gekalkte huizen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten