maandag 26 augustus 2013

Mooie badplaatsen in Brazilië

Mooie badplaatsen in Brazilië


Baia do Sancho


Baia do Sancho heeft prachtige stranden. Deze badplaats ligt op het eiland Fernando de Noronha die behoort tot een Braziliaanse Archipel. Het eiland is ongeveer 17 vierkante kilometer groot en de archipel bestaat uit 21 eilanden. je kan er genieten van talloze attracties en ervaring op doen van de geschiedenis van Brazilië. Talloze activiteiten en het eiland heeft een prachtige natuur en dromerige stranden. Het eiland heeft grote vulkanische bergen die je van veraf la kan zien en een verscheidenheid aan cultuur. Allerlei diersoorten leven er en er is een natuur bescherming voorhanden op dit eiland. je kan hier perfect duiken en lekker relaxen aan het strand van Baia do Sancho. ook voor kinderen is het er leuk, daar er op veel plaatsen natuurlijke zwembaden zijn ingebouwd tussen de riffen.


Copacabana Beach



Copacabana is een wijk ten zuiden van Rio De Janeiro. Bekend vanwege het vier kilometer lange strand. het is een van de beroemdste stranden ter wereld en wordt ook wel de prinses van de zee genoemd. De stranden zijn een thuis basis voor evenementen zoals feesten en allerlei wereldkampioenschappen.

De Rolling Stones traden er ook op in 2006 en een concert trekt al snel 2 miljoen bezoekers.
Talloze winkels, theaters, restaurants en nachtclubs. Er rijden allemaal gele taxi´s rond en de bestuurders ervan spreken geen Engels. Het klimaat is tropisch en de warmste periode is van december tot februari. de officiele taal is Portugees maar veel mensen spreken toch wel en beetje Engels en Spaans. er worden jaarlijks veel festivals gehouden en voor toeristen is het er genieten eerste klas. Zelfs voor de kleine portemonnee is ook een vakantie mogelijk.


Praia do Leão
Hatchlings ren naar het eerste zeebad

Praia do Leão staat bekend vanwege het jaarlijks terugkerende gegeven dat schildpadden op het strand hun eieren leggen. het is een uniek ding om te zien. daarnaast kan je en bezoek brengen aan de natuurlijke warm waterbronnen. Het turkoois blauwe water is het meest opvallende van deze Braziliaanse stranden. Een mooi strand om te snorkelen en te duiken. Er is ook altijd een spektakel met dolfijnen wat je kan bezichtigen. Het zuidoosten van het strand is het meest geschikt voor kinderen. kalmere zee en een adembenemend uitzicht over de oceaan.


Santos Beach Gardens



Santos Beach bevindt zich op 40 kilometer van Sao Paulo. Een 7 kilometer lang zandstrand met verschillende planten en bomen. Er bevindt zich de grootste tuin van de wereld in Santo Beach Gardens. Heerlijke restaurants met lekkere Braziliaanse gerechten. Tal van hotels, resorts, residenties en luxe woningen. Lokale markten waar je heerlijk over heen kan slenteren en het openbaar vervoer is er goedkoop. je kan dus zo een uitstapje doen naar andere stranden vlak in de buurt of naar een dorpje wat je wilt gaan bezichtigen. het uitgaansleven is er bruisend en er zijn tal van plekjes waar je ook internationaal voedsel kunt verkrijgen tot de Duitse bratwurst toe.


Ipanema Beach



Ipanema Beach is het meest sexy strand ter wereld. et strand werd bekend door het liedje the Girl From Ipanema. Ipanema grenst aan Copacabana Beach maar is toaal verschillend. Het is een van de duurste plaatsen om je te bevinden en je bent omringd door wereldklasse restaurants en hotels. het strand wordt op zondag afgesloten voor verkeer en je ziet de lokale bevolking fietsen, rolschaatsen en skateboarden. Talloze universiteiten, theaters, cafés en in de zomer parades met carnaval festiviteiten. In de winter kan de branding wel tot negen meter hoog zijn.


Florianópolis



Florianópolis is een populaire bestemming voor de strand liefhebbers.
Dit eiland overtreft alles met wel 42 prachtige stranden. Voor kite en golf surfers de perfecte plek om aan hun trekken te komen. Het hele jaar door goede golven zoals ze dat noemen en een heerlijk klimaat om in te surfen. Er worden jaarlijks veel kampioenschappen hier georganiseerd.


Veel luxe beachresorts en talloze ander activiteiten waarvan je kan genieten. het eiland is uitzonderlijk mooi. de stad Florianopolis is een modern met oud en moderne zaken harmonieus naast elkaar. Je wordt verliefd op de mooie natuur, de prachtige stranden en de vriendelijke mensen die op het eiland wonen. Er zijn veel hotelketens, maar je kan er ook een huisje of een bungalow huren.


Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten