maandag 26 augustus 2013

Vakanties voor liefhebbers van Agro Toerisme

Vakanties voor liefhebbers van Agro Toerisme



Agro toerisme is een snel groeiende sector van de toerisme industrie.
Deze vorm van reizen die gaat naar een boerderij of een andere landbouw georiënteerde woning.
Er zijn al toeristen die verbleven in de Rocky Mountains op een ranch of in de Toscane op een boerderij. Het gaat er om om heerlijk te ontspannen in een prachtige omgeving en misschien zelfs een beetje aan het Wilde Westen te proeven. Toeristen krijgen hierdoor de gelegenheid om een beetje aan het begrip te werken hoe de landbouw in elkaar steekt en wat er bij komt kijken. De mensen waar je terecht komt helpen je ervaring op te doen en begrip.


Taiwan



Het weelderige ruige Taiwan heeft tal van boerderijen en faciliteiten te bieden op het gebied van agrotoerisme. Kleine bedrijven bieden hun huis aan als accommodatie om in e verblijven.
Het is natuurlijk veel mooier als een hotel of appartement,want zo beleef je het echte leven in Taiwan. Het eten wordt voor je geserveerd en de lokaal getelde groenten en fruit komen bij jou op tafel. Thee liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de agrarische toer door de theeplantages.


De Toscane



Ik ben helemaal verliefd op de Toscane. De agro toeristische boerderijen in de Toscane zijn authentiek en schilderachtig en een ervaring op het platteland daar is super. Een paar land goeden in de Toscane bieden hun boerderijen als vakantie adres aan. Je kan de sfeer proeven van de boerderij en genieten van alles om je heen. Je kan proeven van de Toscaanse gerechten of genieten van een heerlijke Chianti. Zelf gekweekte tomaten bij je ontbijt of lunch of allerlei kruiden en kaas soorten.


Majorca



Majorca is een populair Spaans eiland met boerderijen die zich uitlenen als pension.
De boerderijen liggen wat afgelegen en bieden rust voor de rust genietende vakantieganger. Miljoenen bezoekers hangen altijd op het strand maar wat verder terug op het eiland kan je genieten van het schoon wat Majorca te bieden heeft. Rustieke oude boerderijen tot luxe bed and breakfast gelegenheden. Voor het agrotoerisme kan je midden in een vijgen bos terecht komen of midden in een prachtige locatie zoals hier op de foto



Brazilië


Brazilië heeft veel natuurlijke hulpbronnen en een levendige agrarische industrie.
Van tropische bloemen, heerlijke vruchten, rundvee en suikerriet. De economie van de boerderijen groet als geen andere sector en gaat met grote sprongen vooruit. Brazilië is misschien ver voor toeristen, maar een bezoek aan de landbouw gebieden is zeer zeker de moeite waard.


Hawaï



Aan de rand van het eiland Hawaï liggen vel exotische boerderijen. Er is een uitstekend hoeve toerisme en het eiland biedt toeristen allerlei mogelijkheden. Je kan een bezoek aan een koffieplantage maken of de plantages bewonderen op Maui. Een biologisch bedrijf bezoeken of je legger neervlijen op een rustige boerderij en genieten van de landbouw.


Filipijnen



De Filipijnen heeft een uitstekend agrotoerisme en de toerist kan zich focussen op bijvoorbeeld orchidee boerderijen. Deze boerderijen zijn gespecialiseerd in het keken van de prachtigste bloemen. Er zin ook exotische plantages met fruitsoorten zoals papaja. Er wordt vloeiend Engels gesproken en ook dat is soms wel handig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten